SUMMIT TO EAT Jajecznica z serem
Mieszane jajka z serem (Scrambled Egg with Cheese). Żywność liofilizo wana Summit To Eat jest bardzo podobna jak żywność marki, Mountain House, Travellunch itp. Dzięki zastosowaniu specjalnej technologii produkcji, żywność ta jest pełnowartościowym, pełnokalorycznym posiłkiem, kompletna pod każdym względem. Krótki czas przygotowania: zalewasz wrzątkiem i po kilku minutach jesz pełnowartościowa żywność.
Instrukcja przyrządzenia:
1. Otworzenie opakowania poprzez rozdarcie torebki w oznaczonym miejscu.
2. Usunięcie pochłaniacza tlenu ulokowanego w małej, białej torebeczce.
3. Wlanie wrzącej wody do opakowania (do linii E).
4. Dokładne zamieszanie oraz zamknięcie torebki za pomocą strunowego zamknięcia.
5. Odczekanie 8 minut.
6. Ponowne wymieszanie i ewentualne doprawienie wedle indywidualnych preferencji.
Serwowanie można prosto z opakowania.
Skład: Smażone jajka (jajka pasteryzowane, olej słonecznikowy, odtłuszczone mleko w proszku, sok pomidorowy, sól, pieprz biały) (75%), sos serowy (pełne mleko, śmietanka, cebula, ser Red Leicester, ser Mozzarella, olej rzepakowy, mąka kukurydziana, sól, biały pieprz) (25%).
Waga: | 80 g (opakowania) 370 g (po przygotowaniu) |
Wartość energetyczna: | 469 Kcal |
Białko: | 30,8 g |
Węglowodany: | 12,4 g (w tym cukry 5 g) |
Tłuszcz: | 32 g (w tym kwasy tł. nasycone 11,8 g) |
Błonnik: | 4 g |
Alergeny: | mleko, jajka |
Zywotność: | 7 lat od data produkcji |
Cena brutto: | 39 zł | |