SUMMIT TO EAT Deser Custard z jabłkami
Deser z jabłkami i płatkami owsianymi (Custard Apple Crunch). Żywność liofilizowana Summit To Eat jest bardzo podobna jak żywność marki, Mountain House, Travellunch itp. Dzięki zastosowaniu specjalnej technologii produkcji, żywność ta jest pełnowartościowym, pełnokalorycznym posiłkiem, kompletna pod każdym względem. Krótki czas przygotowania: zalewasz wrzątkiem i po kilku minutach jesz pełnowartościowa żywność.
Instrukcja przyrządzenia:
1. Otworzenie opakowania poprzez rozdarcie torebki w oznaczonym miejscu.
2. Usunięcie pochłaniacza tlenu ulokowanego w małej, białej torebeczce.
3. Wlanie wrzącej wody do opakowania (do linii E).
4. Dokładne zamieszanie oraz zamknięcie torebki za pomocą strunowego zamknięcia.
5. Odczekanie 8 minut.
6. Ponowne wymieszanie i ewentualne doprawienie wedle indywidualnych preferencji.
Serwowanie można prosto z opakowania.
Skład: pełne mleko w proszku (55%), śmietanka (24%), prażone płatki owsiane (płatki owsiane, cukier, olej rzepakowy, miód) (8%), Custard w proszku (mąka kukurydziana, barwnik E160 (b), przyprawy), cukier, liofilizowane kawałki jabłek (jabłka, kwas askorbinowy, kwas cytrynowy) (1%).
Waga: | 87 g (opakowania) ? g (po przygotowaniu) |
Wartość energetyczna: | 447 Kcal |
Białko: | 7,4 g |
Węglowodany: | 55,3 g (w tym cukry 26,4 g) |
Tłuszcz: | 22,1 g (w tym kwasy tł. nasycone 12,7 g) |
Błonnik: | 2,4 g |
Alergeny: | mleko, owies |
Zywotność: | 7 lat od data produkcji |
Cena brutto: | 29 zł | |