SUMMIT TO EAT Makaron z serem
Makaron z sosem z trzech rodzajów sera (Macaroni Cheese). Żywność liofilizowana Summit To Eat jest bardzo podobna jak żywność marki, Mountain House, Travellunch itp. Dzięki zastosowaniu specjalnej technologii produkcji, żywność ta jest pełnowartościowym, pełnokalorycznym posiłkiem, kompletna pod każdym względem. Krótki czas przygotowania: zalewasz wrzątkiem i po kilku minutach jesz pełnowartościowa żywność.
Instrukcja przyrządzenia:
1. Otworzenie opakowania poprzez rozdarcie torebki w oznaczonym miejscu.
2. Usunięcie pochłaniacza tlenu ulokowanego w małej, białej torebeczce.
3. Wlanie wrzącej wody do opakowania (do linii E).
4. Dokładne zamieszanie oraz zamknięcie torebki za pomocą strunowego zamknięcia.
5. Odczekanie 8 minut.
6. Ponowne wymieszanie i ewentualne doprawienie wedle indywidualnych preferencji.
Serwowanie można prosto z opakowania.
Skład: makaron pszenny (17%), pełne mleko (28%), śmietanka (20%), cebula (10%), ser Red Leicester (7%), ser Cheddar (7%), ser Mozzarella (3%), olej rzepakowy, mąka kukurydziana, sól, biały pieprz.
Waga: | 112 g (opakowania) 287 g (po przygotowaniu) |
Wartość energetyczna: | 603 Kcal |
Białko: | 22,6 g |
Węglowodany: | 42,5 g (w tym cukry 5,1 g ) |
Tłuszcz: | 37,7 g (w tym kwasy tł. nasycone 20,7 g) |
Błonnik: | 2,2 g |
Alergeny: | mleko, pszenica |
Zywotność: | 7 lat od data produkcji |
Cena brutto: | 39 zł | |